HTML

kutyakúra

Társunk, a kutya betegségeinek megelőzése, alternatív gyógymódok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kutyabajok természetes gyógymódjai

2008.09.25. 18:42 bionomland

A betegségeket az egyszerűség kedvéért ABC-sorrendben tárgyaljuk, így később Olvasóink könnyebben visszakereshetik azokat.

 

A természetes gyógymód nemcsak a régóta fennálló, krónikus betegségekben alkalmazható, hanem a mindennapok egyszerűbbnek tűnő, heveny megbetegedéseiben, sérülések jelentkezésekor vagy elsősegélynyújtás esetén is. Megfelelő ismeretek birtokában az állat gazdája vagy gondozója is eredményesen kezelheti állatait a házipatikájában megtalálható természetes készítményekkel, az állatorvos megérkezéséig. Az itt olvasható tünetleírások és bevált készítmények alapján mindenki kiválaszthatja a beteg állatának problémájára leginkább megoldást jelentő szert, s a szakszerű állatorvosi ellátás megkezdéséig enyhítheti kedvence szenvedését, illetve fokozhatja az állatorvos által rendelt gyógyszerek hatékonyságát, ha elkerülhetetlen és meggyorsíthatja a beteg állat gyógyulását.                                                                          

            Allergia 

A háziállatoknál előforduló allergiás megbetegedések az esetek egy részében külső, más esetekben belső okokra vezethetők vissza. A külső okok között leggyakoribbak a bőrparaziták (pl. bolhák) jelenlétéből eredő allergiás tünetek, de az allergia okozói lehetnek az állat környezetében előforduló kémiai anyagok (festékek, bolhairtó szerek, permetezőszerek stb.) is. A belső okok között a nem megfelelő takarmányozás, vagy a takarmányok, kiegészítő anyagok valamelyikére vonatkozó túlzott érzékenység és a különféle eredetű emésztési zavarok szerepelhetnek. Allergiás megbetegedések esetében az előidéző okoktól és a tünetektől függően jól bevált természetes készítmények alkalmazhatók.

Ezek a készítmények: Maximol

NewVera

Echinacea

Noni.

Méregtelenítés

A méregtelenítéshez használható készítmények:

Maximol

NewVera

Revenol

Milk Thistle

Testsúlyra lebontva.

Kutyafürdetéskor a fürdető készítmény nagyon gyakran okoz bőrallergiát is, ezt kiválthatjuk a Refres tusfürdővel.

Konzultációtől a termékrendelésig a webáruházban lehet érdeklődni.

 

 

 

 

 

                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kuty állategészség alternativ állatgyógyászat

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyakura.blog.hu/api/trackback/id/tr15681568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása